Sportieve Evenementen


bedrijfsevenementen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Sportieve Evenementen
Elf Steden Zeiltocht
Elf Steden Zeiltocht
http://www.elfstedenzeiltocht.nl/

Evenman
Evenman
http://www.evenman.nl/

Fitt Outdoor
Voor het organiseren van een familie-uitstapje, kinderfeestje, jubileum, verenigingsdag, vrijgezellenactiviteit en vriendenweekend bent u aan het juiste adres! Bij Fitt-Outdoor heeft u de keuze uit verschillende arrangementen met groepsactiviteiten, die vari?ren in duur, intensiviteit, sportiviteit en vrijblijvendheid voor uw groep. Deze website toont u een aantal arrangementen, waardoor u zich kunt laten inspireren. U treft ons met name op de volgende locaties: Recreatiepark de IJzeren Man te Vught, Nationaal park de Loonse en Drunense duinen en in de Belgische Ardennen. Veiligheid bij de activiteiten verdient al onze aandacht. Fitt-Outdoor werkt met CE-gecertificeerde en gekeurde materialen. Onze ervaren instructeurs werken volgens vooraf getrainde handleidingen en procedures. Tevens is er altijd een EHBO gediplomeerde instructeur ter plaatse en zijn de hoogte-activiteiten TUV gecertificeerd. Tijdens uw evenement is de begeleiding in veilige handen van een ervaren en hardwerkend instructeursteam en een zeer ervaren hoofdinstructeur als aanspreekpunt voor de groep. Zij zijn er voor om uw dag tot een succes te maken. Met deze website hopen wij u voldoende te inspireren. Natuurlijk zijn wij altijd bereid onze activiteiten persoonlijk toe te lichten en voor u een offerte op te stellen.
http://www.fitt-outdoor.nl/

East Side Productions
East side is een (inter)nationaal organisatiebureau, gespecialiseerd in doelgerichte evenementen, fairs en incentives
http://www.eastside.nl/

Duna
Www.duna.nl - uw bedrijf uitje of feest op maat in binnen- en buitenland. van incentives tot evenementen programma´s.
http://www.duna.nl/

De Kiekendief
Zeilen met een groot zeilschip op het ijsselmeer. eén en meerdaagse zeiltochten voor groepen tot 50 personen, 29 slaapplaatsen
http://www.kiekendief.com/

De Mastworp Buitensport
De mastworp uw buitensport specialist in uden, ook voor gps- en fietsverhuur en outdoor-indoor evenementen in de regio.
http://www.mastworp.nl/

Domino Events
Weijers domino productions domino day
http://www.dominodomain.com/

Fort Altena
Fort Altena
http://www.fortaltena.com/

Fun-go Karts
Fun & GoKarts organiseert al ruim 4 jaar spectaculaire Off Road ritten in GoKarts door het Brabantse land. De unieke GoKart is een soort van mini buggy welke op elk terrein kan functioneren en je dus naar mooiste plekjes in de omgeving kan brengen, zowel "on" Road als "off" Road !
http://www.fun-gokarts.nl/

J en J Outdoor Events
Jenjoutdoorevents voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest / bachelorparty met vliegeren en/of buggy
http://www.jenjoutdoorevents.nl/

Jachtcharter
Www.deruyteryachting uw service en advies bureau voor de watersport.bovendien verzorgen wij exclusieve zeilcharters aan boord van het 43ft wedstrijdjacht panta rhei
http://www.deruyteryachting.nl/

Juventa
Juventa outdoor, adventure & travel voor bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, schoolreizen, werkweken, gezinsreizen, single vakanties.
http://www.juventa.nl/

Houthakkers Golf
Houthakkers Golf
http://www.houthakkers-golf.nl/

GreetZZ Ballonvaarten
Ballonvaren vanaf diverse locaties in de benelux, een dagtocht varen met een ballon!
http://www.greetzz.com/

Glope
Bedrijfsuitje personeelsuitje of vrijgezellenuitje, daar hebben wij super leuke lucht, land en water arrangementen voor: in de lucht bijvoorbeeld ballonvaren, vliegles, parachutespringen of rondvlucht dakota, op het land vliegeren op het strand, jeep of quad rijden in limburg, survival in de ardennen en op het water zeilen met een klipper of met een yacht op zee, brandingkano of raft te scheveningen en deze activiteiten en nog veel meer evenementen kunnen ook vaak individueel en als kado gegeven worden
http://www.glope.nl/

GPS Adventure
Gps adventure - het uitje vol avontuur!
http://www.gpsadventure.nl/

De Egberdina
Kom zeilen op zeilschip egberdina, voor uw zeiltocht op ijsselmeer of markermeer, op egberdina.nl lees je hoe je een traditioneel zeilschip kunt huren voor een zakelijke, feestelijke en sportieve zeiltocht. vaartocht, zeilen, huwelijk , bedrijfsuitje, bruiloft, vergadering, presentatie, teambuilding, dagtocht, teambuilding en allerlei andere activiteiten vanuit hoorn
http://www.egberdina.nl/

Classic Rally Events
Classic Rally Events
http://www.classicrallyevents.com./

WayOut
De allerleukste uitjes en de leukste overnachtingen vindt u op wayout; een leuk, avontuurlijk, gezellig, orgineel of romantisch dagje uit, weekendje voor jezelf, stel, gezin of (vrijgezellen) groep vind je bij het regelen van een familiefeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, vrijgezellenavond, weekend weg of iets voor groepen en kunt daarbij eventueel een overnachting bij een camping, bungalowpark, hotel, groepsaccommodatie of bungalowpark vinden op deze pagina voor je uitstapje of uitstapjes.
http://www.wayout.nl/

Actief op Texel
Zandbank sport & adventures op texel, het beste bureau voor uw onvergetelijke, sportieve bedrijfsuitje, groepsreis, familieuitstapje, schoolreis en strandfeest.
http://www.actiefoptexel.nl/

Acting-Out
Acting-Out
http://www.acting-out.nl/

De Kuip
Aanbieder van voetbalwedstrijden, sportclinics, bedrijfspresentaties, congressen, nieuwjaarsrecepties, bedrijfsfeesten, zalenverhuur, recepties, seminars, beurzen, vergaderingen, rondleidingen, kick-offs, dineren en lunchen
http://www.dekuip.nl/

B-active, Breda
Personeelsuitje... b-active biedt veel bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of evenementen.
http://www.b-active.nl/

Succesvol bedrijfsuitje
Hoe u een succesvol bedrijfsuitje organiseert.
http://www.jouweigenwebsite.be/baukje/Bedrijfsuitje.html

De beste manier om een bedrijfsuitje te organiseren
Wat is de beste manier om een bedrijfsuitje teambuilding te organiseren?
http://petrabakker.simpsite.nl/bedrijfsuitje

Bicfun Beachevents
Bent U op zoek naar een leuk, actief dagje uit samen met collega’s, kinderen, vrienden of familie? Bicfun zorgt dat uw uitje onvergetelijk wordt. Als teamactiviteit bieden wij team en funbuilding. Uiteraard kunt u ook op het strand een les powerkiten, strandgolf, branding kanoën of raften volgen. Wij richten ons niet alleen op volwassenen maar ook op kinderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld Kids & kano en het Kids & Fun arrangement. Bij Bicfun kunt u terecht vanaf 2 tot 100 personen op verschillende locaties zoals Egmond aan zee, Bergen, Castricum of IJmuiden Alle activiteiten te combineren met een heerlijke BBQ, lunch of een borrel hapje.
http://www.bicfun.nl/

Adventure King
Adventure King
http://www.adventureking.nl/

Adventure Network
Adventurenetwork, negen toonaangevende actieve organisatiebureau's met eigen middelen - partners in perfect experiences.
http://www.adventurenetwork.nl/

B-active B.V
Personeelsuitje... b-active biedt veel bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of evenementen.
http://www.b-active.nl./

C & F Sporting
C&f sporting uit moordrecht organiseert uw vrijgezellenfeest,bedrijfsuitje en personeelsfeest,actief ontspannen door sportieve evenementen. feesten: bedrijfsfeesten,quadrijden,zeskamp,personeelsfeest,vrijgezellenfeest
http://www.cenf.nl/

Citygame
Citygame
http://www.citygame.nl/

Allez Y
Allez-y (sportiviteit en aktiviteit in de buitenlucht) en recreatierestaurant la campagne (meetings & incentives): daar waar het draait om plezier!
http://www.allez-y.nl/

All Season Sports
All Season Sports
http://www.allseasonsports.nl/

Adventure Sport
Kanoverhuur en buitensport in brabant, wij werken uitsluitend met goed materiaal en verzorgen kanoverhuur en outdoor activiteiten
http://www.adventuresport.nl/

Air and Fun Promotions
Air and Fun Promotions
http://www.airandfun.nl/

Klootschieter Teambuilding
Klootschieter Teambuilding
http://www.klootschieter.nl/

LS-Events
Bedrijfsuitjes
http://www.ls-events.nl/

Team Out
Evenementen organisatiebureau voor perfecte bedrijfsuitjes bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. wij bieden topamusement met topartiesten op de beste locaties met culinaire hoogstandjes.
http://www.team-out.nl/

The Falls Lodge
Lodge voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes. themafeest, themafeesten, teambuilding en teambuildingsdag. gilze tilburg breda noord-brabant. een feestarrangement op feestlocatie. ook voor incentives personeelsuitje personeelsfeest, trouwlocatie voor trouwfeest.
http://www.lodge.nl/

The paintballgame
The paintball game, voor teambuilding, bedrijfsuitjes, vrijgezellen feesten en sportief en actief vermaak. in vlaardingen en zeist.
http://www.paintballgame.nl/

Taribush Outdoor Events
Taribush Outdoor Events
http://www.taribush.nl/

Tafeltennis Clinic
Tafeltennis Clinic
http://www.pingpongdemo.nl/

Strandfeestje
Organisatiebureau voor personeelsfeest en dagje-uit. laat ons uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitstapje, beachparty of teambuildingsdag organiseren en u bent verzekerd van succes.
http://www.strandfeestje.nl/

Summitsports
Summitsports
http://www.summitsports.nl/

Survivaltochten
Survival almere. survivaltochten voor kinderen en volwassenen een onvergetelijke dag, vol spanning en avontuur! meer dan 14 jaar het leukste survivalterrein in nederland.
http://www.sec-pandahut.nl/

Triggertocht
Bedrijfsuitje, triggertocht, valkenswaard, brabant, arrangementen
http://www.triggertocht.nl/

Vadesto
Outdoor - vadesto buitenaktiviteiten - buitensportactiviteiten - buitenactiviteiten - buiten activiteiten - buitensport - outdoor - hattem - actief in hattem - en rondvaarten in nederland - vadesto buitensport - voor een buitensport dag - buitensport arrangementen.
http://www.vadesto.nl/

Volkssporten vd Kruit
Evenementenburo vanderkruit - sportieve evenementen rond167 sporten en spelen uit 49 landen van 5 continenten
http://www.vanderkruit.nl/

VVC Adventure
Van professionele slipcursus tot een ritje in een ferrari, hummer of porsche. van terreinrijden tot het spannend bedrijfsuitje motorspektakel. bij vvc wordt je bedrijfsuitje een onvergetelijk event.
http://www.vvc-adventure.nl/

Waddengame
Waddengame
http://www.waddengame.nl/

Vlieg er eens uit
Fst flight simulator training, vliegsimulator
http://www.flightsimulator.nl/

Virging Sky Promotions
Virgin balloon flights, exclusieve ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. wij hopen u snel te mogen begroeten in de lucht...come fly with us...!
http://www.virgin.nl/

Veluwe Events
Leuk bedrijfsuitje op de veluwe?
http://www.veluwe-events.nl/

Viking Adventure Sports
Viking Adventure Sports
http://www.vikingoutdoor.nl/

Star Sailing
Star Sailing
http://www.starsailing.nl/

Sportwijzer
Tip: zeskamp of sportdag u bent aangewezen als organisator van de jaarlijkse bedrijfssportdag? bij sportwijzer bent u aan het goede adres.
http://www.sportwijzer.com/

Paardrijden met collega's
Paardrijden met collega's
http://www.leschevaux.nl/

Pelser Target Events
Pelser target events voor al uw doeltreffende evenementen
http://www.pelserstargetevents.nl/

Polysport Activiteitenpark
Polysport Activiteitenpark
http://www.polysport.nl/

Outing Holland
Outing holland is een trainings- en adviesbureau. wij brengen en houden mensen en organisaties in beweging door onze ervaringsgerichte aanpak.
http://www.outingholland.nl/

Outdoorgame
Outdoorgame
http://www.outdoorgame.nl/

Nunspeetse Keiler
De nunspeetse keiler - sportief evenement - gelderland veluwe sportief lions wegener bece bc chato
http://www.nunspeetsekeiler.nl/

Organice
Al bijna 20 jaar organiseren wij evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, openingen, beurzen, congressen, familiedagen, publieksevenementen en relatiedagen in limburg
http://www.organice.nl/

Race Planet
Op onze website vindt u uitgebreide informatie over al onze activiteiten. we hopen u binnenkort te mogen begroeten!
http://www.raceplanet.nl/

Recre-Actief indePolder
Recre-actief inde polder is een organisatie voor (outdoor)buitensportactiviteiten en aanverwante evenementen zoals bedrijfsfeesten. wij organiseren sportieve dagtochten (evenementen) voor groepen die op een andere, sportieve en gezellige manier bezig willen zijn, met uitdagende groepsopdrachten en leuke activiteiten, ver weg van de dagelijkse praktijk, in de vrije natuur.
http://www.r-i-p.nl/

Spooktocht in grotten
Spooktocht in grotten
http://www.spookgrot.nl/

Sportief Holland
Sportief holland, evenementen
http://www.sportiefholland.nl/

Sportservice
Evenementenbureau sportservice, voor al uw evenementen, groot of klein. wij verzorgen sportieve evenementen met een hoog entertainment gehalte
http://www.evenementenbureau.org/

SPEV Sportieve Activitetien
Evenementenbureau spev
http://www.spev.nl/

Schermclinics
Coupe international | exclusieve events en professionele communicatie- en motivatie-training.
http://www.coupe-international.nl/

Sailgame
Sailgame
http://www.sailgame.nl/

Sailing Events
Welkom bij Sailing Events. Vanuit Muiden zijn wij actief als watersportevenementenbureau en rederij met een zeer breed scala aan schepen en activiteiten. Voor een geslaagd watersportevenement hebben wij dan ook alles in huis. Wij organiseren al ruim 10 jaar succesvolle watersportevenementen voor kleine en grote groepen en zijn u graag van dienst.
http://www.sailingevents.nl/

Yellow Rent
Yellow rent, uw ideale recreatiepartner. maak keuze uit onze brede collectie rollende recreatie en fiets door de mooiste routes van midden en zuid nederland
http://www.yellowrent.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 74 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy